13/03/2024

Savner foråret

 


Efter noget sygdom er jeg så småt ved at være tilbage. Havde et par dage, hvor jeg havde feber og ikke var i hopla. Nu hvor jeg er feberfri, så er energien ikke ligefrem vendt tilbage endnu. Jeg kunne godt trænge til nogle dage med sol og 15 grader, bare tanken om at sidde ude på terrassen og slikke lidt forårssol får mig til at længes.

Det har selvfølgelig betydet at Rosenalliancen har lagt og glanet efter mig og jeg er desværre ikke så meget oppe i omdrejninger at jeg har lyst til at læse og rette. Forhåbentlig kommer det snart, for det er frustrerende for at sige det mildt. At ens proces skal ødelægges på grund af sygdom.

Dog går min hjerne ikke i stå, så jeg har haft en masse tanker, som jeg gerne vil have ud, men lysten til at skrive har også lagt på et meget lille sted. I går aftes fik jeg skrevet lidt på bind 5. Jeg havde været i gang med at se en serie og den fik min muse til at vågne en smule.

Forhåbentlig er jeg snart tilbage på sporet igen inden ugen er omme. På søndag skal jeg heldigvis til koncert i Musikhuset i Aarhus, så forhåbentlig en aften ud af huset, kan gøre mig godt.

Indtil næste gang
Susanne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ventetiden

  I dag sendte jeg manuskriptet til Rosenalliancen ind til forlaget. Efter jeg fik manuskriptet tilbage efter den havde været ude ved en bet...