06/07/2023

Sommerferie


I denne uge er jeg taget i sommerhus for at komme lidt væk fra hverdagen, men også for at få ro til at skrive. Jeg gjorde det samme sidste år og dengang fik jeg ikke skrevet særlig meget, da vejret var fantastisk, så jeg var ude at opleve i stedet for at sidde i sommerhuset for at skrive. I år er noget anderledes, for vejret har ikke været med mig. Jeg har dog stadig været ude at opleve noget, få gået ture langs vandet m.m., men der er blevet mere tid til at skrive, for når det blæser en stiv kuling og regnen står ned i stænger, så har man ikke lyst til at gå på opdagelse i det danske land.

Heldigvis har jeg fundet et hyggeligt lille sommerhus, som virkelig skriger sommerhusidyl. Der er endda en fin overdækket terrasse, men da temperaturen heller ikke er med mig, så må jeg nyde den indefra. Generelt så har jeg altid nydt juli måned, når det kommer til stykket. Det har muligvis noget at gøre med at det er den måned jeg har fødselsdag. Det eneste irriterende med denne uge er myggene, som har overfaldet mig. Mine ben er ikke et kønt syn.

De bedste sommerhilsner fra Syddjurs.

Susanne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Min Skriveproces

  Imens jeg venter på at den eksterne redaktør skal blive færdig med at kikke mit manuskript til Rosenalliancen igennem, er mit fokus videre...